Annonse
00:00 - 09. november 2018

Bokpris til Reinertsen

Annonse

Morgenbladets journalist Maria Berg Reinertsen ble fredag tildelt NTNUs litteraturpris for sin bok Reisen til Bretton Woods. I boken skildrer hun hvordan verdens økonomiske system ble konstruert etter andre verdenskrig, gjennom å følge konferansedeltagernes båttur over Atlanterhavet på vei til Bretton Woods-konferansen. Boken klarer å gjøre et uhyre komplekst fagområde, moderne økonomisk historie, både underholdende og tankevekkende i et sakprosaverk med romanaktige kvaliteter. Boken er et eksempel på eminent fagformidling til en bred offentlighet, skriver juryen i sin begrunnelse. Vi gratulerer!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.