Annonse
00:00 - 12. oktober 2018

Sitatmaskin

Annonse

Sverre Knudsen: Frie og reptile, Norsk rasisme 2018 (Illustrasjoner ved Guttorm Nordø)

En omtale av vaktmester, distribusjonsleder, konsulent, tømrer, stuer, lærer, sjåfør, vognfører, ekspeditør, forfatter, musiker m.m. Sverre Knudsens egenartede, nye pamflett ville fort endt opp som en samling sitater. Derfor er det bedre å bare anbefale den. Hvert avsnitt inneholder argumenter, formuleringer, karakteristikker, synspunkter som gjør at pamfletten ikke egner seg for nattbordet, dette er sengelektyre som vekker. Det er ikke bare siteringslysten denne pamfletten så å si overstimulerer, men også trangen til å lese høyt for andre.

Espen Søbye

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.