Annonse
00:00 - 12. oktober 2018

Sitatmaskin

Annonse

Sverre Knudsen: Frie og reptile, Norsk rasisme 2018 (Illustrasjoner ved Guttorm Nordø)

En omtale av vaktmester, distribusjonsleder, konsulent, tømrer, stuer, lærer, sjåfør, vognfører, ekspeditør, forfatter, musiker m.m. Sverre Knudsens egenartede, nye pamflett ville fort endt opp som en samling sitater. Derfor er det bedre å bare anbefale den. Hvert avsnitt inneholder argumenter, formuleringer, karakteristikker, synspunkter som gjør at pamfletten ikke egner seg for nattbordet, dette er sengelektyre som vekker. Det er ikke bare siteringslysten denne pamfletten så å si overstimulerer, men også trangen til å lese høyt for andre.

Espen Søbye

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse