Annonse
09:06 - 23. oktober 2018

Et forkvaklet liv

Boken holder det den lover. Donald Duck er gjennomgående i knipe.

I norske hjem siden 1968: Kvaliteten på Donald Pocket-serien er ujevn, til tider har den vært katastrofalt dårlig, men det er altfor lett å undervurdere pocketbøkene, skriver Thomas Hylland Eriksen. Foto: © Robert Bråthen / Samfoto / NTB scanpix
Annonse

Bli med på leting i Thomas Hylland Eriksens bokhylle på Morgenbladets podkast:

Foreløpig er det utkommet over 450 bind i Donald Pocket-serien, og det lukter svidd av utgivelsestakten, med ett nytt verk, på 256 sider, i måneden. Heldigvis er bøkene kollektive produkter skrevet, illustrert og redigert av en stor, kompetent stab.

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse