Annonse
00:00 - 05. oktober 2018

Broiler-Simen er sinna

Annonse

Verdens gangs nettutgave er fylt av bokstoff, noterer vi. En kar ved navn «Broiler-Simen» er forbannet på forfatteren «Annijor» på grunn av en bok hun har skrevet. Denne boken er, ifølge forlaget, gjenstand for en planlagt drittpakke fra VG, og lenger nede på forsiden kan vi lese den angivelige drittpakken: en anmeldelse som forsyner utgivelsen med to øyne på terningen og karakteristikken «skandale». Selv ikke det er altså nok til terningkast en. Samme avis melder også at en deltager i reality-programmet «Ex on the beach», som er avbildet i bar overkropp, skal skrive bok om sine opplevelser i programmet. Boken skal utgis av Kagge forlag. Vi takker VG for oppdateringen. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse