Annonse
00:00 - 14. september 2018

Vekst i Danmark

Annonse

Ifølge revisjonsfirmaet PwC kommer det danske bokmarkedet til å vokse i de kommende årene, mens det svenske og det norske bokmarkedet kommer til å falle, melder den danske avisen Politiken. PwC har analysert hvordan bokmarkedene i totalt 52 land kommer til å utvikle seg frem til 2022. De forventer en vekst på 1,9 prosent i året i Danmark, mens Norge og Sveriges bokmarkeder vil falle med henholdsvis 0,3 og 1,3 prosent i året. Forklaringen? «Det ser ut til at vi leser mer enn svenskene og nordmennene», uttaler en representant for PwC.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.