00:00 - 07. september 2018

Ny roman av Sara Stridsberg

Det er ikke bare her hjemme bokhøsten begynner, også i vårt naboland til øst forbereder deg seg på det store skredet. Litteraturredaktøren i Dagens Nyheter har plukket frem noen titler hun gleder seg til, og vi leser med interesse. Sara Stridsberg, som den siste tiden mest har figurert i spaltene i forbindelse med skandalen rundt Svenska Akademien, kommer med en ny roman, Kärlekens Antarktis. Biografien Karl Warburg. Den varsamma vägvisaren, om en glemt svensk-jødisk litteraturhistoriker og kritiker, merker vi oss. Og autofiksjonen Nora eller Brinn Oslo brinn har en pussig nok tittel til at vi blir nysgjerrige.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse