Annonse
00:00 - 07. september 2018

Lyrikk i Ulvik

Annonse

«Lyrikk i krisetider», Ulvik poesifestival, 7. september

Ingen poesifestival uten et tilhørende seminar, synes å være et motto blant landets festivalarrangører. Og i en tid der antall årlige litteraturfestivaler nærmest overgår antall årlige lyrikkutgivelser, må formidlingsiveren bejubles. Ulvik poesifestival innledes i år med et seminar om lyrikk i krisetider, der forskerne Ingrid Nielsen, Ole Karlsen, Stein Arnold Hevrøy, Eirik Vassenden og Sissel Furuseth skal innlede om emnet, mens poet og kritiker Sindre Ekrheim har fått rollen som ordstyrer. Festivalen lover diskusjon om lyrikkens premisser i den offentlige samtalen.

Red.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.