Annonse
00:00 - 07. september 2018

Historie om et intervju

I dette intervjuet med den romanaktuelle forfatteren Geir Gulliksen (54) skal ingen kunne misforstå noe.

Virkelighet: Forfatteren Geir Gulliksen. Ikke å forveksle med Hans Kaasajordet eller noen andre av hans karakterer.
Annonse

Kjære leser, dette er et intervju med forfatteren Geir Gulliksen (se foto) i anledning utgivelsen av hans nye roman Se på oss nå. Leserkontrakten forplikter oss til å si at du leser en skriftlig gjengivelse av en samtale mellom Gulliksen og Morgenbladets journalist som fant sted mellom cirka 10.30 og 11.45 onsdag 5. september 2018 på kaffebaren Georg på Blindern i Oslo. Mye av det som ble sagt, er utelatt, men intervjuet følger med noen få unntak samtalens kronologiske gang. For leselighetens skyld er det gjort skjønnsmessige forenklinger og sammentrekninger i overføringen fra tale til skrift. Og det er foretatt en såkalt sitatsjekk, det vil si at Gulliksen har fått forelagt sine sitater til gjennomlesning for å kunne rette opp eventuelle feil av faktuell art. Ellers gjelder de fortellertekniske konvensjonene for intervjuer du kjenner fra norske aviser.

Sånn. Da gjenstår det bare for oss her i Morgenbladet å ønske deg en opplysende og misforståelsesfri leseopplevelse.

Innledning. Se på oss nå forteller historien om Hans Kaasajordet. Han er i begynnelsen av 50-årene, godt gift og jobber i et PR-byrå. En dag treffer han den tyve år yngre Harriet Aakre, og de to innleder et hemmelig forhold som skal få store konsekvenser.

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse