Annonse
00:00 - 14. september 2018

Bedre enn sist. Mye bedre

Annonse

I sommer, mens gresset var grønt og ballen rullet som verst, skrev vi en smålunken notisanmeldelse av Audun Mortensens boksingel Fotballspillere som rimer. Nå har boken fått en ny leser, og dette er dommen: «Den var kjempekul! Leste hele med en gang. Det aller beste var det om Pogba og Drogba.» Leseren er i barneskolealder, og vi kan dermed slå fast at Mortensen er en naturlig etterfølger etter André Bjerke og Inger Hagerup på barnas poesistige. Husk dette når julen nærmer seg. Her er Pogba/Drogba-diktet i sin helhet: chelsea-fans / lengter etter en ny / didier drogba / united-fans / jamrer over slurvet / til paul pogba

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.