Annonse
00:00 - 17. august 2018

Uoversatte tyskere

Annonse

Denne uken ble nominasjonslisten til Den tyske bokprisen for 2018 klar. Prisen deles ut av Den tyske bokhandlerforeningen, og vinneren offentliggjøres under bokmessen i Frankfurt i oktober. Av de 20 forfatterne som er nominert, er tre tilgjengelig med bøker på norsk: Angelika Klüssendorf, Arno Geiger og Helene Hegemann. Norske forlag pleier ellers å være flinke til å oversette vinnerboken, det skal de ha.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker