Annonse
00:00 - 24. august 2018

Svart på Litteraturhuset

Teju Cole: «Black Paper» (Litteraturhuset i Oslo 29. august kl. 18)

Annonse

Teju Cole: «Black Paper» (Litteraturhuset i Oslo 29. august kl. 18)

Jeg må innrømme at jeg ikke vet hva det vil si – et «audiovisuelt essay»? Men når den betydelige amerikanske forfatteren, essayisten og kritikeren Teju Cole står bak, vekkes nysgjerrigheten umiddelbart. Ifølge programteksten undersøker Cole det svarte, både som farge, metafor og identitet, og med en rasist i det ovale kontor har han da sannelig nok å gripe fatt i. Som skribent har Cole et oppsiktsvekkende bredt register. Det skulle ikke forundre meg om han briljerer også i det performative.

Bernhard Ellefsen

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.