Annonse
00:00 - 17. august 2018

«Spotify for kokebøker»

Annonse

I serien av apper du ikke visste at du ønsket deg, lanseres nå Ckbk, en tjeneste der man skal kunne bla i ubegrensede mengder kokebøker på telefonen for ni dollar i måneden. «De beste papir-kokebøkene er vakre å se på og tilbyr supert innhold, men er upraktiske på kjøkkenet og umulige å søke i», sier gründer Matt Cockerill til The Bookseller. Prosjektet viser om ikke annet at man kan starte et selskap selv om man mangler grunnleggende ferdigheter som å lese innholdsfortegnelse og register.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker