Annonse
00:00 - 17. august 2018

«Spotify for kokebøker»

Annonse

I serien av apper du ikke visste at du ønsket deg, lanseres nå Ckbk, en tjeneste der man skal kunne bla i ubegrensede mengder kokebøker på telefonen for ni dollar i måneden. «De beste papir-kokebøkene er vakre å se på og tilbyr supert innhold, men er upraktiske på kjøkkenet og umulige å søke i», sier gründer Matt Cockerill til The Bookseller. Prosjektet viser om ikke annet at man kan starte et selskap selv om man mangler grunnleggende ferdigheter som å lese innholdsfortegnelse og register.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Sadisme, manipulering og overskridelse håndteres nokså oppskriftsmessig i disse novellene.
– Dette er helt i tråd med regjeringens litteraturpolitikk, og ikke overraskende i det hele tatt.
Av og til titter han frem mot orkesteret, av og til ut mot verden eller bakover i historien.