Annonse
00:00 - 03. august 2018

Mens vi venter på Nesbø

Annonse

Salget av skjønnlitteratur i første halvår av 2018 sank med 13 prosent i Norge sammenlignet med samme periode i fjor, melder NRK. For det totale boksalget dreier det seg om et fall på åtte prosent. Hva kan det skyldes? Det luftes flere forklaringer i NRKs artikkel. Direktør i Bokhandlerforeningen Trine Stensen peker for eksempel på at Jo Nesbø i fjor vår ga ut en bok om Harry Hole, noe han ikke har gjort til nå i år. Hva sier du, Nesbø, rekker du en Hole til julesalget?

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.