Annonse
00:00 - 31. august 2018

Leve Kathy Acker

Olivia Laing: Crudo (Picador 2018) 

Annonse

Olivia Laing: Crudo (Picador 2018)

Selv om den norske bokhøsten er i full gang, kan det være fristende å anbefale en av vårens mest interessante engelske romandebuter. Olivia Laing er allerede kjent og prisbelønnet for sakprosautgivelser som den ukonvensjonelle Virginia Woolf-biografien To the River: A Journey Beneath the Surface (2011) og The Lonely City: Adventures in the Art of Being Alone (2016). I hennes første roman gjenoppvekker hun forfatteren Kathy Acker, som døde i 1997. Her lever og ånder Acker som jeg-forteller anno 2017, blant tvitrere og Trump-tilhengere. Ideen er freidig, og gjennomføringen frisk!

Carina Elisabeth Beddari

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse