Annonse
00:00 - 31. august 2018

Leve Kathy Acker

Olivia Laing: Crudo (Picador 2018) 

Annonse

Olivia Laing: Crudo (Picador 2018)

Selv om den norske bokhøsten er i full gang, kan det være fristende å anbefale en av vårens mest interessante engelske romandebuter. Olivia Laing er allerede kjent og prisbelønnet for sakprosautgivelser som den ukonvensjonelle Virginia Woolf-biografien To the River: A Journey Beneath the Surface (2011) og The Lonely City: Adventures in the Art of Being Alone (2016). I hennes første roman gjenoppvekker hun forfatteren Kathy Acker, som døde i 1997. Her lever og ånder Acker som jeg-forteller anno 2017, blant tvitrere og Trump-tilhengere. Ideen er freidig, og gjennomføringen frisk!

Carina Elisabeth Beddari

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse