Annonse
00:00 - 17. august 2018

Globe Theatre til Akershus festning

Annonse

Shakespeare’s Globe. Akershus festning, 21.-25.august.

Globe-teatret i London var Shakespeares eget teater. Nå kommer åtte skuespillere fra det legendariske teateret til Akershus festning i Oslo, hvor de spiller fem kvelder på rad. Det unike er at publikum selv velger hvilket stykket som skal spilles. Slik det var på Shakespeares tid, velger tilskuerne gjennom avstemning rett i forkant av forestillingen hver kveld mellom tre stykker: Twelfth Night (Helligtrekongersaften), The Taming of the Shrew (Troll kan temmes) og The Merchant of Venice (Kjøpmannen fra Venedig). Basert på Globes forrige besøk i Oslo er det grunn til å glede seg.

Ane Farsethås

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.