Annonse
00:00 - 24. august 2018

Feminisme på Litteraturhuset

Annonse

«Ny debatt. Interseksjonalitet på norsk» (Litteraturhuset i Oslo, torsdag 30. august)

«Ny debatt» er navnet på en arrangementserie for og av ungdom, men torsdag 30. august inviteres det til en samtale som også bør kunne engasjere folk som anser seg som godt voksne. Litteraturhuset og Barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo vil i samarbeid med tidsskriftene Voks og Under arbeid debattere hvordan norsk feminisme kan bli mer interseksjonell og inkluderende. Utgangspunktet er at den feministiske debatten i Norge ofte kan oppleves ekskluderende for personer med minoritetsbakgrunn. Hannah Helseth, Camille Oneida Charles og Abdirahman Hassan stiller for å diskutere hvordan man kan arbeide for et åpnere ordskifte.

Red.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse