Annonse
00:00 - 06. juli 2018

Markien bjeffer fra Stavanger

Annonse

Fra Stavanger bjeffer det nystartede forlaget Villhund, kan vi lese på Vagant.no. Bak står forfatteren Arild Rein, og glammet kommer i form av en oversettelse av Marki de Sades Samtale mellom en prest og en døende. Å slå opp dørene for en nytt småforlag med nettopp denne forfatteren, nettopp nå, må vel kunne kalles fryktløst, men av forlagets selvpresentasjon kan vi lese at litteratur på litteraturens egne premisser er selve premisset. «Vi vil utgi tekster i chapbook-tradisjonen opptil førti sider, der vi vektlegger korttekstens egenart», skriver forlaget.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker