Annonse
00:00 - 13. juli 2018

Game of Thrones: best som bok

John Snow fra Game of Thrones. Foto: Helen Sloan / HBO
Annonse

I en studie utført av University College London på vegne av lydbokprodusenten Audible ble deltakere presentert for både film- og lydbokversjonen av fenomener som Game of Thrones og Gone Girl. Ifølge deltakerne fulgte de best med og knyttet seg sterkest til karakterene, når historien ble fortalt gjennom en skjerm. De fysiologiske målingene fortalte derimot noe annet: med boken på øret steg kroppstemperaturen og hjertet banket raskere. Dette er ikke nødvendigvis en seier for lydboken, sier UCL-forskerne, men snarere en bekreftelse på hvor lite kroppen anstrenger seg i møte med filmen og tv-serien. 

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker