Annonse
00:00 - 15. juni 2018

Warhol-tidsskrift konkurs

0615Bok-notis. . .
Annonse

I 1969 grunnla Andy Warhol Interview Magazine. 49 år senere er det slutt, og amerikanske lesere tørker nostalgiske tårer. For norske lesere kan konkursen fungere slik dødsfall ofte gjør i den litterære kulturen, som en påskyndelse til å lese den avdøde for første gang. Magasinet Lithub har samlet et knippe senere intervjuer fra arkivet som burde interessere de fleste bokormer: Miranda July intervjuet av Carrie Brownstein, George Saunders av Zadie Smith, Chris Kraus av Leslie Jamison og Ta-Nehisi Coates av Chimamanda Ngozi Adichie – for å nevne noen.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker