Annonse
00:00 - 29. juni 2018

Lenge leve iskanten

Annonse

Litteraturen er som kjent ofte best når den vender seg mot verden, og i det velorganiserte, sosialdemokratiske Norge har det gitt seg utslag i en tradisjon for høykultur som snakker rett inn i stortingsmeldingene. Vigdis Hjorth er selvfølgelig stjernen i denne tradisjonen, med sine 180 sider om EUs tredje postdirektiv (Leve posthornet!, 2012), men nå får hun konkurranse fra Henning Howlid Wærp, kjent for samferdselsdramaet E8 Nord. Wærps nyeste diktsamling heter TIL ISKANTEN (dager og netter) og notisredaksjonen skulle gjerne sett at den fikk en mer sentral plassering i arbeidet med 24. konsesjonsrunde.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse