Annonse
00:00 - 22. juni 2018

Et levende bullshitfilter

Barbara Ehrenreich har slåss mot ulikhet, mot diskriminering og for de lavtlønte. I hennes nye bok utvides kampsonen til å omfatte døden.

Barbara Ehrenreich hjemme i Alexandria, Virginia. Foto: Stephen Voss
Annonse

For noen år siden, litt etter hun hadde fylt 70 år, gikk det opp for Barbara Ehrenreich at hun var gammel nok til å dø. Under sin daglige skumming av dødsannonsene hadde hun lagt merke til at 70 var den gylne aldersgrensen for når folk sluttet å beskrive et dødsfall som tragisk. Og i motsetning til hva man kanskje skulle tro, var dette en lettelse for Ehrenreich.

– Det føles sånn: Ahhh, så langt, så godt! Og hvis jeg spiser noe med masse krem på, er det ok. Du kan ikke stoppe meg!

Undercover. Dette er mantraet gjennom forfatterens nyeste bok, Natural Causes: Omfavn din egen dødelighet, slutt å være så opptatt av helsen din og bruk tiden på å leve et mer meningsfullt liv.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker