Annonse
00:00 - 22. juni 2018

Et levende bullshitfilter

Barbara Ehrenreich har slåss mot ulikhet, mot diskriminering og for de lavtlønte. I hennes nye bok utvides kampsonen til å omfatte døden.

Barbara Ehrenreich hjemme i Alexandria, Virginia. Foto: Stephen Voss
Annonse

For noen år siden, litt etter hun hadde fylt 70 år, gikk det opp for Barbara Ehrenreich at hun var gammel nok til å dø. Under sin daglige skumming av dødsannonsene hadde hun lagt merke til at 70 var den gylne aldersgrensen for når folk sluttet å beskrive et dødsfall som tragisk. Og i motsetning til hva man kanskje skulle tro, var dette en lettelse for Ehrenreich.

– Det føles sånn: Ahhh, så langt, så godt! Og hvis jeg spiser noe med masse krem på, er det ok. Du kan ikke stoppe meg!

Undercover. Dette er mantraet gjennom forfatterens nyeste bok, Natural Causes: Omfavn din egen dødelighet, slutt å være så opptatt av helsen din og bruk tiden på å leve et mer meningsfullt liv.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.