Annonse
00:00 - 18. mai 2018

Historisk på biblioteket

Annonse

Nasjonalbibliotekets bokhistoriske seminar 2018, 24. mai, Nasjonalbiblioteket

NBs bokhistoriske seminar tar i år for seg årene 1850–1925, og vektlegger «nasjonsbygging, forlagsvirksomhet og lesere». Tørt, sier du? Bi litt! Når Einar Økland skal snakke om norske bokomslag ca. 1850-1900, tør vi vedde på at det eneste som kan bli tørt, er humoren. Videre kan de pan-nordisk anlagte drømme seg vekk i tapte tider under Tor Ivar Hansens forelesning om et skandinavistisk bokmarked. Sist, men ikke minst: Fortellingen om det såkalte «hjemkjøpet» av Gyldendal og de fire store er en forlagsthriller alle bør kjenne til, og her har Jon Haarberg fått rollen som kompetent guide.

Red.

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker