Annonse
00:00 - 11. mai 2018

Faye tar ordet

Annonse

Notisredaksjonen må innrømme en sterk affinitet til, ja rent ut sagt beundring for, britiske Rachel Cusks bøker. I 2014 tok hun en skarp sving unna sitt memoarforfatterskap og skrev romanen Omriss, hvor hovedpersonen Faye deler mange av Cusks karaktertrekk, men knapt tar ordet. Hun lytter, og vi blir kjent med henne gjennom speilingene samtalene avgir. Romanen innledet en trilogi, hvor Transit var bok to, og med Kudos, som kommer i disse dager er arbeidet fullført. De første anmeldelsene avslører at Faye nå endelig kommer til orde. Hun svarer. Vi legger den litteraturkritiske blygselen til side og erklærer oppriktig at vi gleder oss til å høre hva hun har å si.

Bernhard Ellefsen

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.