Annonse
00:00 - 04. mai 2018

Coelho på tv

Annonse

En ung prest blir utstøtt av kirken og legger ut på en reise der han både finner seg selv, og blir jaktet på av CIA og en mektig forbryterfamilie. Samtidig innser CIA-agenten at hun har mystiske krefter og «en tettere tilknytning til presten enn hun kunne ant». Dette er hovedtrekkene i en ny tv-serie som nå er under arbeid, basert på bøker av den brasilianske megaselgeren Paulo Coelho. Hver episode introduseres ved at Coelho selv deler sine tanker om temaene som tas opp, melder The Bookseller. Dere er herved advart.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.