Annonse
00:00 - 04. mai 2018

Coelho på tv

Annonse

En ung prest blir utstøtt av kirken og legger ut på en reise der han både finner seg selv, og blir jaktet på av CIA og en mektig forbryterfamilie. Samtidig innser CIA-agenten at hun har mystiske krefter og «en tettere tilknytning til presten enn hun kunne ant». Dette er hovedtrekkene i en ny tv-serie som nå er under arbeid, basert på bøker av den brasilianske megaselgeren Paulo Coelho. Hver episode introduseres ved at Coelho selv deler sine tanker om temaene som tas opp, melder The Bookseller. Dere er herved advart.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Mer fra Bøker