Annonse
00:00 - 06. april 2018

Sic transit gloria mundi

Annonse

Petter Stordalens inntreden i bokbransjen er blitt omtalt med ord som «sjokk» og «kupp». Blant de tre forlagene han nå har eierandeler i, er det Capitana (det med Jørn Lier Horst) som har fått mest omtale. Nå melder Bok365.no at et av de andre, Gloria, som ledes av erfarne Anne Gaathaug, velger å melde seg inn i Forleggerforeningen for å vise at de «er tilhengere av Bokavtalen og normalkontrakten». «Vi ønsker å stå opp for systemet», sier Gaathaug til nettstedet, og som kjent skal det lønne seg å stå opp. Også for systemet.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.