Annonse
00:00 - 27. april 2018

27 tilfeller av kopiering

Annonse

I oktober i fjor ble det klart at en av litteraturkritiker Silje Stavrum Norevik i Bergens Tidende hadde kopiert passasjer fra andre kritikere. Den gang kjente man til fem tilfeller. Nå har Bergens Tidende gjennomgått Stavrum Noreviks produksjon, og antallet tilfeller av kopiering har vokst til 27, melder avisen. De aktuelle passasjene er lagt ut på nettsidene til Bergens Tidende sammen med passasjene de er kopiert fra.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.