Annonse
00:00 - 23. mars 2018

Sakprosaen har løftet seg, skriver Ane Farsethås.

Sakprosaen har løftet seg, skriver Ane Farsethås.

Annonse

Hør mer om den store sakprosakåringen på Morgenbladets podkast

Enorm rikdom? Konvensjonelt? Høy kvalitet? Stor bredde? Gørr kjedelig?

De første reaksjonene på juryens nominasjoner til årets store sakprosakåring tyder på at både tolkningsmulighetene og engasjementet blant kyndige lesere svarer til den tematiske spennvidden i de tretti bøkene en skandinavisk jury har kåret til de beste utgitt på norsk, dansk eller svensk etter år 2000.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
2000,-
per år
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Inkluderer alt stoffet du finner i papiravisen, i tillegg til saker du kun finner på nett. Du har også tilgang til eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.