Annonse
00:00 - 09. mars 2018

Mulig munngemeng

Annonse

«Kritikk og offentlighet» , Nasjonalbiblioteket, 15. mars

Alle som interesserer seg for offentlighetens helse og kritikkens rolle i den, bør møte opp på Nasjonalbibliotekets fagseminar torsdag 15. mars. Er kritikeren fortsatt «strategen i kulturkampen», slik Walter Benjamin påsto? For å diskutere dette, kommer blant annet Marius Wulfsberg, Sissel Furuseth, Jostein Gripsrud og Eivind Tjønneland. Gitt at sistnevnte nylig har selvpublisert en ilter pamflett om Gripsruds offentlighetshistorie, kan vi kanskje driste oss til å forvente litt munngemeng!

Red.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.