Annonse
00:00 - 16. mars 2018

I poesien er Storbritannia fremdeles Europa

Annonse

Fra 5. til 14. april arrangeres den første «European Poetry Festival» i et knippe engelske byer. Nå er det jo ikke den første mønstringen av internasjonal poesi i Europa, tidligere års Audiatur-festivaler i Bergen skal det for eksempel en del til for å matche. Men initiativtager Steven J. Fowler, som tidsriktig kaller seg festivalens «kurator», ser ut til å ha nysgjerrighetspirrende ambisjoner. Et knippe norske poeter tar turen og Senter for norsk litteratur i utlandet (Norla) er blant støttespillerne. Til sammen skal over 50 forfattere opptre fordelt på ni kveldsarrangementer, som ifølge programmet skal kombinere ulike performative uttrykk. 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 40 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse