00:00 - 02. mars 2018

Bok

Framtidens kritik: två essäer (Ariel litterär kritik, 2018)

Mange vil spå i de litteraturkritiske tebladene. I disse dager utgir svenske Kritiklabbet en bok med to essays signert henholdsvis Axel Andersson og Alexander Svedberg som ifølge presentasjonen tar for seg «allt från redaktionen och medborgarkritik till Augmented Reality och digital aktivism». I sitt forord, slår kritikknestor Magnus William-Olsson an tonen med Kants begrep kritikkens tidsalder og fester dermed et håp i leseren om at dette ikke bare skal handle om krise og marginalisering. Vi bestiller et analogt eksemplar og forventer inspirerende lesning.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse