Annonse
00:00 - 16. februar 2018

Om isfiske og annen vintersport

Foto: Chung Sung-Jun / Getty Images
Annonse

Isen, vinden, frosten i nesen. Mennesket i møte med de vinterlige naturkreftene er et tema som ofte vender tilbake i den pågående diktkonkurransen Morgenbladet arrangerer i samarbeid med Olympiastadion og Nasjonalbiblioteket. Bidragene strømmer inn – å lese alle tar adskillig lengre tid enn å se en klassisk femmil med intervallstart. Dette er meget gledelig, og ennå er det tid igjen. Siste frist for innsending av dikt, der vinter-OL og vintersport må være tema, er 18. februar. Les også intervjuer med konkurransedeltagere her.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.