00:00 - 16. februar 2018

Forfattere snakker om bøker

Eline Lund Fjæren om Lorrie Moore, Bergen Offentlige Bibliotek, 21. feb.

Når litterære valgslektskap nevnes i forfatterintervjuer, er det ofte i form av en kort oppramsing av «inspirasjonskilder». Men noe av det mest interessante man kan få en forfatter til å snakke eller skrive om, er – det burde ikke være overraskende – bøker, og ikke utelukkende hens egne! Bergen offentlige bibliotek har skjønt det, og inviterer nå forfattere til å presentere et forfatterskap de bryr seg om. Først ut er Eline Lund Fjæren, som skal snakke om den amerikanske novelleforfatteren Lorrie Moore. Senere i vår skal Tormod Haugland ta for seg Inghill Johansen, og Morten Langeland har valgt Gunnar Wærness.

Red.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse