Annonse
00:00 - 02. februar 2018

Arrangement

Kulturrådskonferansen «Hva er kvalitet?» (KODE 1 i Bergen, 8. februar)

Annonse

I forbindelse med avslutningen av et forskningsprogram om kvalitetsforståelser innenfor samtidens kunst og kultur, inviterer Kulturrådet til videre diskusjon av et evig spørsmål. Hva er kvalitet? To utgivelser med bidrag fra en rekke kritikere, forskere, kuratorer, forfattere, musikere og kunstnere lanseres. På selve konferansen står folk som Eivind Røssaak, Erik Bjerck Hagen, Tore Vagn Lid og Anne Oterholm klare til å heve debatten et godt stykke over den avtroppende kulturministerens utsagn om at ingen skal få definere god og dårlig kultursmak.

Red.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse