Annonse
00:00 - 05. januar 2018

Russisk sammensurium

Annonse

Gisle Selnes: «2017: Året da Civita skulle kuppe revolusjonshistorien» (www.vagant.no)

vagant.no tar Gisle Selnes for seg Bård Larsens kronikker om den russiske revolusjonen, og påviser hvilket sammensurium av «tilfeldige nettsider, antikommunistiske svartebøker, egen fantasi og ønsketenkning» som står bak påstandene den Civita-tilknyttede historikeren fremmer. At faktasjekkerne på faktisk.no har hendene fulle med etterprøving av «nyheter» fra Nettavisen, Resett og document.no, betyr jo ikke at vi andre er fritatt fra å bedrive kildekritikk.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.