Annonse
00:00 - 05. januar 2018

Radikal kjærlighet

Annonse

Nyttårsforedrag om Aleksandra Kollontaj, Universitetet i Oslo, 11. januar kl. 16.00

Senter for Tverrfaglig kjønnsforskning ved UiO inviterer til nyttårsselskap 11. januar. Hva den annonserte nyttårsmenyen består i vites ikke, men arrangementet byr også på åndelig føde. Kritiker Kaja Schjerven Mollerin skal foredra om radikal kjærlighet, med utgangspunkt i den russiske politikeren og forfatteren Aleksandra Kollontaj (1872-1952). Kollontaj var blant annet ambassadør i Norge, Sverige og Mexico, men er for ettertiden særlig kjent for sine ideer om seksualmoral og fri kjærlighet.

Red.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.