00:00 - 05. januar 2018

Steven Seagal har skrevet bok

xx. xx. xx

The Way of the Shadow Wolves: The Deep State and the Hijacking of America, skrevet av actionhelt og Putin-kompis Steven Seagal, er en helt ekte roman. Notisskribenten kom aldri lenger enn til starten av andre kapittel, men for noen sider det var: Forordet er skrevet av sheriff Joe Arpaio, som Donald Trump benådet etter at han ble dømt for å holde immigranter i nær-konsentrasjonsaktige leirer. Den åpner med at helten John Gode (basert på Seagal, uansett om han beskrives som slank) får et kyss på pannen av en ulv i skumringen, og fortsetter formodentlig med at venstresidens og mainstream-medienes komplott mot Amerika blir avslørt. Boken åpner for øvrig med den vanlige presiseringen om dette er fiksjon, og enhver likhet med ekte mennesker og hendelser er helt tilfeldig. «But always remember that the truth comes in many forms».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 20 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse