Annonse
00:00 - 12. januar 2018

Den kanadiske versjonen

Official portrait of President Donald J. Trump, Friday, October 6, 2017. (Official White House photo by Shealah Craighead) . Kanadisk Trump. Morgenbladet
Annonse

Randall Hansen, professor i statsvitenskap ved Universitetet i Toronto, opplevde denne uken at en bok han utga for ti år siden, begynte å dukke opp på ulike bestselgerlister hos Amazon. Dreier det seg om en plutselig hunger hos leserne der ute etter kunnskap om den allierte bombingen av Nazi-Tyskland, som er emnet for Hansens bok? Man kan jo håpe. Men mer nærliggende er det vel å tro at tittelen på professorens bok kan ha noe med saken å gjøre. Den er nemlig Fire and Fury, altså det samme som journalist Michael Wolff har kalt sin innsidefortelling fra Det hvite hus under Donald Trump.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse