Annonse

Annonse

00:00 - 12. januar 2018

Den kanadiske versjonen

Official portrait of President Donald J. Trump, Friday, October 6, 2017. (Official White House photo by Shealah Craighead) . Kanadisk Trump. Morgenbladet

Randall Hansen, professor i statsvitenskap ved Universitetet i Toronto, opplevde denne uken at en bok han utga for ti år siden, begynte å dukke opp på ulike bestselgerlister hos Amazon. Dreier det seg om en plutselig hunger hos leserne der ute etter kunnskap om den allierte bombingen av Nazi-Tyskland, som er emnet for Hansens bok? Man kan jo håpe. Men mer nærliggende er det vel å tro at tittelen på professorens bok kan ha noe med saken å gjøre. Den er nemlig Fire and Fury, altså det samme som journalist Michael Wolff har kalt sin innsidefortelling fra Det hvite hus under Donald Trump.

Annonse