Annonse
00:00 - 05. januar 2018

Dans dans dans

Annonse

Forfattere er opptatt av fagpolitisk arbeid, så da vi først leste om «Forfatterbevegelsen» trodde vi det dreide seg om et nytt fremstøt for bedre honorarer. Men bildet av en dansende Kjartan Fløgstad i noe som ser ut som en paljettjakke avslører at Dansens Hus har noe ganske annet på agendaen: I midten av mars viser de en serie soloer av Henning Bergsvåg, Gro Dahle, Tina Åmodt, Kjartan Fløgstad, Gunstein Bakke og Aina Villanger i Marie Bergby Handelands koreografi. Og vi kan vel innrømme såpass som at vi deler koreografens nysgjerrighet på «hva slags bevegelsesspråk en forfatter bærer på».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 10 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse