Annonse
00:00 - 22. desember 2017

Gudsangst for store og små

Foto: MJ Kim / Getty Images
Annonse

I oktober skrev vi ikke et eneste ord om en bok enkelte i redaksjonen hadde gledet seg til i månedsvis: Philip Pullmans La Belle Sauvage, første bok i trilogien The Book of Dust. Ikke helt på høyde med Pullmans første trilogi fra samme univers, His Dark Materials, men Pullman blander sympatiske helter i tolvårsalderen, isbjørner og religionskritikk på en måte ingen gjør ham etter.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.