Annonse
00:00 - 08. desember 2017

Redaktøren av The Paris Review går av

Annonse

Lorin Stein, redaktør for det innflytelses- og tradisjonsrike litteraturtidsskriftet The Paris Review, har trukket seg fra stillingen sin. Stein står midt oppi en intern undersøkelse av sin oppførsel overfor kvinnelige kollegaer og bidragsytere til tidsskriftet. I oppsigelsesbrevet sitt skriver Stein blant annet: «Jeg har ved anledninger i fortiden blandet sammen det personlige og det profesjonelle på måter som, innser jeg nå, var respektløst overfor mine kolleger og våre bidragsytere, og som fikk dem til å føle seg ubekvemme eller nedverdiget.»

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.