Annonse
00:00 - 08. desember 2017

Klementiner og gløgg finnes

Annonse

Litteratur på Blå: Juleavslutning, tirsdag 12. desember kl. 19 på Blå i Oslo

Årets siste arrangement fra gjengen bak Litteratur på Blå står i diktets tegn. Først blir det en scenesamtale om det umulige arbeidet det er å oversette poesi mellom Tone Hødnebø, Kristin Berget og Anne Oterholm. Og deretter opplesninger ved Tone Hødnebø, Steinar Opstad og Hans Petter Blad. Og mellom ordene vanker det gløgg og klementiner så langt beholdningen rekker, lover redaksjonen. Gløgg finnes og klementiner finnes og poesi finnes – da skulle det vel ikke være mer å lure på?

Olaf Haagensen

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.