Annonse
00:00 - 22. desember 2017

Amerikaner interessert i Norge!

Annonse

I høst klarte vi aldri å klemme ut de planlagte spaltene om den amerikanske skandinavisten Dean Krouks studie Fascism and Modernist Literature in Norway. Boken diskuterer blant annet Hamsun, Rolf Jacobsen og «Åsmund Sveen’s Homoerotic Vitalism and Nazi Collaboration». Et intervju med den gode Krouk kunne sikkert gitt oss noen interessante utenfraperspektiver, for eksempel i den lille debatten vi hadde i forbindelse med 100-årsjubileet for utgivelsen av Markens grøde.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.