Annonse
00:00 - 17. november 2017

Tre lesere har talt

Annonse

«Aftenposten har, som eneste norske nyhetsformidler, fått lese boken før utgivelsen», skrev Aftenposten om Luke Hardings Sammensvergelse torsdag. Fake news! Morgenbladet fikk boken allerede tirsdag, og tre kyndige lesere kastet seg over den i skjul. Her er hva vi fant: Boken er stort sett en dramatisering av Steele-rapporten. En del flekker blir fargelagt, og en haug med tråder gjøres til et sterkt tau, men det er da ingenting nytt her? Vi ble dog slått av omfanget av Trumps økonomiske eventyr i Russland. Konklusjon: En god, velformulert langlesning for dem som ikke allerede har lest alle langlesningene i The New Yorker, Politico, The Washington Post og The New York Times.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse