Annonse
00:00 - 10. november 2017

Internasjonalisere, internasjonalisere

Annonse

Ifølge bransjenettstedet bok365 er en en storslått festivalsatsing under planlegging ved Litteraturhuset i Bergen. Prosjektleder Teresa Grøtan er ansatt for tre år og skal bygge opp en sjangerblind litterær mønstring med internasjonale ambisjoner. Nå mangler det ikke på litteraturfestivaler her til lands, man kan nærmest gå tørrskodd (eller hvitvinsfuktet) fra den ene til den andre gjennom kalenderåret, men vi ser spent frem til hva hansabyen kan få til når også litteraturhusets vinduer skal åpnes mot verden.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.