Annonse
00:00 - 17. november 2017

Gamle penger forteller

En sosietetsreportasje som er et funn for alle som underviser i sosiologi.

Norsk-svensk bryllup: I 1960 giftet Marianne Andresen, født Bielcke, seg med Johan Henrik Andresen. Bildet er fra brudevisning på Sturefors slott der ansatte og familie gratulerer de nygifte. Til venstre for brudeparet står brudens bror Carl-Gustaf, til høyre forlover Nils Werring jr. Foto: Fra boken
Annonse

Hvem ville ha trodd at det i 2017 skulle komme en bok som dokumenterer at livet i enkelte sosiale sjikt har vært så å si uforandret fra forrige århundreskifte frem til i dag?

 

Sosietetsreportasje. Ikke særlig mange, antageligvis. Utgivelsen vi snakker om, er en slags biografi om Marianne Andresen, ført i pennen av Nanna Segelcke, og må med andre ord betegnes som en slags sensasjon.

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.