Annonse
00:00 - 24. november 2017

Brageløperen rullet ut

Annonse

Årets Bragepriser er delt ut. På arrangørens bilde fra tirsdagens arrangement kan vi se følgende smilende vinnere dele scene med kulturminister Helleland: Olaug Nilssen (skjønnlitteratur), Maria Parr (barne- og ungdomslitteratur), Cecilie Løveid (åpen klasse, lyrikk), Thomas Reinertsen Berg (sakprosa) og Kari Grossmann (hedersprisen). For notisredaksjonen går sistnevntes bøker om Lillesøster på en slags repeat om dagen, og vi er helt sikre på at også de lyttende treåringene på sengekanten jubler for tildelingen. For Maria Parrs vedkommende var dette sågar Bragepris nummer to.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 40 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse