Annonse
00:00 - 13. oktober 2017

Kjærstad + Tajik

Hadia Tajik. Foto: Ellen Lande Gossner
Annonse

Finn Iunker etterlyser intellektuelle som engasjerer seg i politikken, og kanskje får han en smakebit når Jan Kjærstad neste uke møter Hadia Tajik til samtale på Litteraturhuset i Oslo. Nå som Gahr Støre har skrevet om Solstad, og Tajik har samtalt med Kjærstad, er det ikke så mange -stader igjen i norsk litteratur til Aps andre nestleder Trond Giske. Når får vi Giske i samtale med Kjartan Fløgstad om industridød på Vestlandet? Vi venter i spenning på programmene fra landets litteraturhus det neste året.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.