00:00 - 27. oktober 2017

Dobbelt tyrkisk

Foto: Gyldendal Norsk Forlag

Denne uken ble det kjent at Asli Erdogan, en av Tyrkias fremste intellektuelle og en sterk opposisjonsstemme mot president Erdogans regime, kommer til Litteraturhuset i Oslo 5. november. Samtidig ble neste forfatter ut i prosjektet Future Library, som fra før omfatter forfattere som Margaret Atwood og Sjón annonsert: Elif Shafak, som både er statsviter og en av Tyrkias mest avholdte romanforfattere, vil avlevere sitt fremtidsmanus i Oslo i juni neste år . Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse

«Kanskje vi kan åpne noen flere dører inn til virkeligheter som vi kanskje ikke engang ante at finnes?»