Annonse
00:00 - 13. oktober 2017

Byutvikling i bokform

Annonse

«Urbankollektivet: Jane Jacobs del I». Litteraturhuset i Bergen, torsdag 19. oktober kl 17.00.

Jane Jacobs’ bok The Death and Life of Great American Cities (1961) er den store klassikeren innen moderne byutvikling. Urbankollektivet er en leseklubb for urban teori, byliv og byutvikling som nå tar for seg Jacobs’ storverk i et arrangement på Litteraturhuset i Bergen. Vil du lære mer om tenkeren som endret hvordan vi forstår byen som fenomen, er dette stedet å være.

Red.

 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.