Annonse
00:00 - 08. september 2017

Romario, nok en gang

Annonse

Den tidligere spissen, nå politikeren Romario, som nylig la ut en hyllest til de ferske brasilianske gatefotballverdensmestrene (VM gikk i Oslo) er også bokaktuell. Uma olha na bola, outro no cartola er tittelen. På norsk Et øye på ballen, et på flosshatten. Flosshatten er kallenavnet brasilianerne bruker på (korrupte) fotballedere, og boken har undertittel O crime organizado no futebol brasilierio. Altså Den organiserte kriminaliteten i brasiliansk fotball. Ikke overraskende har det brasilianske fotballforbundet (CBF) forsøkt å stoppe boken.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Bøker